Olu maizītes

Olu maizītes
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Vārītas Olas
  • Majonēze
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Zaļumi
  • Maize

Pagatavošana

15 min.
  1. Novāra cieti vārītas olas, atdzesē.
  2. Sagriež bļodā, pievieno majonēzi un garšvielas pēc izvēles.
  3. Ņem baltmaizi vai rupjmaizi, kas labāk garšo un liek virsū olu masu. Var uzgriez šķiņķi vai kūpinātu zivtiņu virsū, var ēst vienkārši maizi ar olu masu un zaļumiem. Ļoti labi garšo arī bērniem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi