Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pupiņu un čilli zupa

Kolekcijas: Veselīgās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols, sasmalcināts
  • 2 seleriju kāti, sasmalcināti
  • 1 paliels burkāns, sagriezts nelielos gabaliņos
  • Olīveļļa
  • Čilli pārslas, šķipsniņa
  • 1 /2 tējkarote maltās Indijas ķimenes
  • 400 g sakāpāti tomāti savā sulā
  • 400 ml dārzeņu buljons
  • 400 g pupiņas (ieteicams melnās) (skārda bundžā)
  • Krējums/naturālais jogurts
  • Koriandrs, sasmalcināts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Katliņā, olīveļļā apcep sīpolu, seleriju un burkānus līdz tie kļūst mīksti;
  2. Pievieno čilli pārslas, ķimenes un pasautē ~1 min.;
  3. Pievieno tomātus, buljonu un pupiņas. Visu samaisa;
  4. Uz lēnas uguns sautē ~25 min., līdz dāzeņi gatavi.
  5. Pasniedz ar krējumu/jogurtu un svaigu koriandru.
  6. Labu apetīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas