Pupiņu un čilli zupa

Kolekcijas: Veselīgās

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols, sasmalcināts
  • 2 seleriju kāti, sasmalcināti
  • 1 paliels burkāns, sagriezts nelielos gabaliņos
  • Olīveļļa
  • Čilli pārslas, šķipsniņa
  • 1 /2 tējkarote maltās Indijas ķimenes
  • 400 g sakāpāti tomāti savā sulā
  • 400 ml dārzeņu buljons
  • 400 g pupiņas (ieteicams melnās) (skārda bundžā)
  • Krējums/naturālais jogurts
  • Koriandrs, sasmalcināts

Pagatavošana

40 min.
  1. Katliņā, olīveļļā apcep sīpolu, seleriju un burkānus līdz tie kļūst mīksti;
  2. Pievieno čilli pārslas, ķimenes un pasautē ~1 min.;
  3. Pievieno tomātus, buljonu un pupiņas. Visu samaisa;
  4. Uz lēnas uguns sautē ~25 min., līdz dāzeņi gatavi.
  5. Pasniedz ar krējumu/jogurtu un svaigu koriandru.
  6. Labu apetīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi