Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
25
Jaunākie Vecākie
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanāca ideāla kūciņa!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga Ivanova
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super recepte
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maruta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mīļie bija sajūsmā, pat vaicāja pēc otra gabaliņa. :) Šodien izcepu atkal, taču jāteic, ka starp sieriem gan jutu atšķirību - ar philadelfiju garšoja labāk, ar mascerpone sanāca pliekanāka garša un pat nedaudz taukauināka. Taču Paldies par recepti, sanāca tieši tik lieliska cik biju gaidījusi. Taste like a piece of heaven. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte, brīnišķīga kūka!
Sanāca ar pirmo reizi :)
arī šodien uzcepu Vīram dzimšanas dienā.
Parasti virsū vēl lieku zemeņu ievārījumu vai mērcīti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
ane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
jutama olu garsha,olas jaliek mazaak un arii miltus tik daudz nevajag,bet kopumaa garsiga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tak ar biezpienu ar var!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Valdis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Your recipe is bad and you should feel bad.
Pirmkārt, receptei visas sastāvdaļas nebija ka nākās un Jums juka kūka ārā dēļ tā, ka nebijāt maliņas uztaisījuši. Nākošreiz cepumus sasmalcināšu ar blenderi drumstalās, jo tad ērtāk var ieveidot formu un sviests labāk izjaucaucās.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pēc šīs recepts taisīju ar Kāruma svaigo sieru, sanāca ļoti garšīgi. Man tikai par saldu šķita cepumu daļa, nākamreiz mazāk cukura likšu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
r\u[yr
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
jātaisa ar zemeņu mērci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
_
_-
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Usne arī ņujorkā siera kūkām ir vismaz 50 dažādu varinatu!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
U
Usne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tā nav Ņujorkas siera kūka:((( īstajā Ņujorkas siera kūkā liek tikai un viennozīmīgi Filadelfijas sieru, kā arī Digestive cepumus. Kad biju Ņujorkā vairākas reizes ēdu šo kūku un atgriežoties mājās ļoti gribējās tādu izcept. Tāpēc izmisīgu meklējumu rezultātā dabūju recepti, kuru cepot sanāca gandrīz autentiska kūka, ko degustēju Ņujorkā. Tā likās gan man pašai, gan pārējiem, ar ko kopā šo kūku tur ēdām. Ja kādam ir patiešām liela interese, rkatiet, recepti varu aizsūtīt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es pēc šīs receptes taisiju bet tikai ar Philadelfijas sieru . un sanāca ļoti labi :) jo ar mascarpone siers nav tas ideālākais ko likt kūkā:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zivtngs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca šķebinoša dūša. Uztaisīju, kā te viss bija rakstīts, bet kūka galīgi garām :(
Žēl, ka iepriekš nepalasīju komentārus
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Favorītsierakūka :)
Izmantoju Rimi klasisko svaigo sieru un sanāk vienkārši lieliski. Un galvenais, ka citiem garšo, ne tikai man. Ar draugu divatā apēdām kūku uz pusēm vienā vakarā! Un ja vēl virsū uzliek svaigas zemenes, mellenes vai avenes. VIENREIZĒJI!!!!
Paldies par recepti. Skrienu uz virtuvi, lai atkal ceptu šo brīnumu, šoreiz priekš "meiteņu vakara"! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gunta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gatavoju šo kūku regulāri,esmu izmēģinājusi dažādus sierus un pat siera vietā daļēji turku jogurtu,vai selgas vietā sausiņus,ģimenes cepumus vai biskvītu. Citreiz pielieku mazāk sviesta vai cukura un vienmēr ir sanācis labi....nekad nekas nav pāri palicis un visi prasa recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar to pašu kāruma svaigo sieru sanāca vienkārši dievīgi.
Vēl tikai ieteiktu pasniegt pārlietu ar kādu ogu ievārijumu skābumam, piem. ērkšķogu. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zoiii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cilvēki mīļie... ir taču atšķirība visai liela starp Mascarpone un Kāruma sieru. Mascarpone ir izteikts krējuma siers, turpretī citi svaigie sieri satur biezpienu un arī sāli, tie kūkām dod pikantāku garšu, bet mascarpone cepamjās vienkārši pazūd, tas ir noziegums pret šo sieru :( Mascarponei nemaz nav alternatīvas tādas, ja nu vienīgi varbūt light filadelfija ir bez sāls, ko neesmu pētījusi. Parastais Filadelfija ir sāļais siers, tam alternatīva var būt Kārums, Rimi u.c. sieri. Mascarpone vislabāk garšo augļu necepamajās kūkās, pie kam, vislabāk jaukt kopā ar saldo krējumu un putot, nebūs tik trekni, pievienot želantīnu un visādi izvirst ar augļiem. Manīju te vienu komentāru, kur cilvēks pareizi saka - mascarponi, lai izbaudītu, tiešām neceptajās jāliek. Savukārt visus citus var gan - gan.

Kas te teica, ka nevar izjust garšu ceptajā - var gan, un ļoti labi jūt atšķirību starp mascarpone vai kārumu, bet nu tiešām neredzu iemeslu maksāt tādu naudu, lai sieru izcūkotu ceptajā kūkā :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Danija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja sieru kuuku cep tad labaak izmantot Philadelphia vai Kāruma svaigo sieru, ja necep tad labaak Mascarponi!!! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar Kāruma svaigo sieru ļoooti gardi :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pirmo reizi taisīju ar Kāruma svaigo sietu un sanāda vienkārši ideāli! Otro reizi izmantoju Mascarponi, bet diemžēl kūka neizdevās ne tuvu tik laba.. :( Visu darīju tāpat, bet tik un tā nesanāca..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Emma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mums sanāca ļoti garšīga kūka. Mascarponi vietā ņemu Kārums svaigo sieru, rotāju ar krēmu un avenēm. Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
īstenībā jau atšķirību starp mascarponi, filadelfiju vai pat letāku variantu kāruma svaigā krējuma sieru bez piedevām nemaz nevar just!! ir siera kūkas kuras necepj, tad varbūt tām var just atšķirību, bet nu ceptajām siera kūkām nekādu lielo atšķirību starp šiem visiem sieriem nejūt, tā ka droši var izvēlēties lētāko variantu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
b
buratiino
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
īpatnēja kūka, liku klat maskarpone sieru.. iespējams ar filadelfijas sieru sanāktu labāk, būs jāpamēģina citā reizē ;) bet tā paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
elaa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vēljovairāk sagribējās :) jātaisa man ar..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
mikus
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ideaala kuuka
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes