Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķirbītis un maltā gaļa

Ķirbītis un maltā gaļa

FOTO: Māra

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ķirbji ir jāēd!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 1.5 Nelieli ķirbīši 1,5 gab
  • Cūkas gaļa malta 200 gr
  • Rīsi 1/2 glāzes-izmērcēti
  • Olas 3 gb
  • Garšvielas
  • Sīpols 1 gb
  • Ķiploks 3 daiviņas
  • Malti melnie pipari
  • Koriandrs
  • Čilī pipars kaltēts
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pārgriež uz pusēm nelielus ķirbīšus, izņem sēklas
     Pārgriež uz pusēm nelielus ķirbīšus, izņem sēklas

    FOTO: Māra

  2. Sajauc malto gaļu ar garšvielām un mērcētu rīsu
     Sajauc malto gaļu ar garšvielām un mērcētu rīsu

    FOTO: Māra

  3. Saliek gaļu, rīsus ķirbju pusītēs, ieliek dziļā pannā , ielej nedaudz ūdens un uzliek vāku. Liek uz karstas plīts un mierīgi sutina.
     Saliek gaļu, rīsus ķirbju pusītēs, ieliek dziļā pannā  , ie...

    FOTO: Māra

  4. Kad rīsi mīksti, izveido gaļas un rīsu masā dobīti , ielej olu, uzber sāli. Uzliek pannai vāku un turpina sautēt kamēr ola gatava.
    Kad rīsi mīksti, izveido gaļas un rīsu masā dobīti , ielej o...

    FOTO: Māra

  5. Pasniedz ar marinētiem dārzeņiem, marinētām sēnēm, skābu krējumu, tomātu mērci.
  6. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Māra

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas