Ķirbītis un maltā gaļa

Kolekcijas: Fotorecepšu
Ķirbji ir jāēd!

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 1.5 Nelieli ķirbīši 1,5 gab
  • Cūkas gaļa malta 200 gr
  • Rīsi 1/2 glāzes-izmērcēti
  • Olas 3 gb
  • Garšvielas
  • Sīpols 1 gb
  • Ķiploks 3 daiviņas
  • Malti melnie pipari
  • Koriandrs
  • Čilī pipars kaltēts
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Pārgriež uz pusēm nelielus ķirbīšus, izņem sēklas
     Pārgriež uz pusēm nelielus ķirbīšus, izņem sēklas
  2. Sajauc malto gaļu ar garšvielām un mērcētu rīsu
     Sajauc malto gaļu ar garšvielām un mērcētu rīsu
  3. Saliek gaļu, rīsus ķirbju pusītēs, ieliek dziļā pannā , ielej nedaudz ūdens un uzliek vāku. Liek uz karstas plīts un mierīgi sutina.
     Saliek gaļu, rīsus ķirbju pusītēs, ieliek dziļā pannā  , ie...
  4. Kad rīsi mīksti, izveido gaļas un rīsu masā dobīti , ielej olu, uzber sāli. Uzliek pannai vāku un turpina sautēt kamēr ola gatava.
    Kad rīsi mīksti, izveido gaļas un rīsu masā dobīti , ielej o...
  5. Pasniedz ar marinētiem dārzeņiem, marinētām sēnēm, skābu krējumu, tomātu mērci.
  6. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi