Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķirbītis un maltā gaļa

Ķirbītis un maltā gaļa

FOTO: Māra

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ķirbji ir jāēd!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 1.5 Nelieli ķirbīši 1,5 gab
  • Cūkas gaļa malta 200 gr
  • Rīsi 1/2 glāzes-izmērcēti
  • Olas 3 gb
  • Garšvielas
  • Sīpols 1 gb
  • Ķiploks 3 daiviņas
  • Malti melnie pipari
  • Koriandrs
  • Čilī pipars kaltēts
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pārgriež uz pusēm nelielus ķirbīšus, izņem sēklas
     Pārgriež uz pusēm nelielus ķirbīšus, izņem sēklas

    FOTO: Māra

  2. Sajauc malto gaļu ar garšvielām un mērcētu rīsu
     Sajauc malto gaļu ar garšvielām un mērcētu rīsu

    FOTO: Māra

  3. Saliek gaļu, rīsus ķirbju pusītēs, ieliek dziļā pannā , ielej nedaudz ūdens un uzliek vāku. Liek uz karstas plīts un mierīgi sutina.
     Saliek gaļu, rīsus ķirbju pusītēs, ieliek dziļā pannā  , ie...

    FOTO: Māra

  4. Kad rīsi mīksti, izveido gaļas un rīsu masā dobīti , ielej olu, uzber sāli. Uzliek pannai vāku un turpina sautēt kamēr ola gatava.
    Kad rīsi mīksti, izveido gaļas un rīsu masā dobīti , ielej o...

    FOTO: Māra

  5. Pasniedz ar marinētiem dārzeņiem, marinētām sēnēm, skābu krējumu, tomātu mērci.
  6. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Māra

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas