Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
1
Jaunākie Vecākie
Z
Zzzz
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
taisu nedaudz savadak. Apcepu vistu, salieku to katla, pievieno klat tomatu pastu (2 ed.k.), etikji (1 ed.k), sarkanu vinu (2 ed.k.), sipolus, tomatus, sali, piparus un parlej ar udeni lai vista butu uz pusi zem skidruma. Liek sauteties. Jo ilgak saute, jo maigak ir vistinja un labak iet no kauliem, bet parak ilgi ari nevajag. Ljoti garshigi sanaak.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes