Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Čahohbili no vistas (4 porc)

2010. gada 16. novembris
Foto: Silvija Napalkova
Pagatavošana
45 min
1. vistas gaļusagriež gabaliņos. lai sanāk 5-6 gb uz porciju. sagriezto gaļu liek uz sakarsētas pannas ar izkausētu taukvielu. ātri apcep, kamer izveidojas brūna garoziņa, tad pievieno sagrieztus sīpolus un tomātu pastu.velreiz apcep, uzliek vāku un sautē uz vidējas uguns 15-20 min. pievieno šķēlītēs sagrieztus tomātus, citrona sulu, sasmalcinātu ķiploku, melnos piparus graudos, sāli, sasmalcinātus zaļumus. Atkal uzliek vāku un turpina sautēt vēl 10 min.
2. pasniedz ar piedevām un pētersīļu, vai diļļu zaļumiem.
Uz augšu