Čahohbili no vistas (4 porc)

Sastāvdaļas

  • Kg vistas gaļa
  • 100 g sviesta
  • 500 g sīpola
  • 100 tomātu pasta
  • 300 g tomāti
  • 1 citrona sula
  • Ķiploka daiviņa
  • Sasmalcināti zaļumi
  • Sāls

Pagatavošana

45 min.
  1. vistas gaļusagriež gabaliņos. lai sanāk 5-6 gb uz porciju. sagriezto gaļu liek uz sakarsētas pannas ar izkausētu taukvielu. ātri apcep, kamer izveidojas brūna garoziņa, tad pievieno sagrieztus sīpolus un tomātu pastu.velreiz apcep, uzliek vāku un sautē uz vidējas uguns 15-20 min. pievieno šķēlītēs sagrieztus tomātus, citrona sulu, sasmalcinātu ķiploku, melnos piparus graudos, sāli, sasmalcinātus zaļumus. Atkal uzliek vāku un turpina sautēt vēl 10 min.
  2. pasniedz ar piedevām un pētersīļu, vai diļļu zaļumiem.

Komentāri

Zzzz 2010. gada 23. novembris 13:43
taisu nedaudz savadak. Apcepu vistu, salieku to katla, pievieno klat tomatu pastu (2 ed.k.), etikji (1 ed.k), sarkanu vinu (2 ed.k.), sipolus, tomatus, sali, piparus un parlej ar udeni lai vista butu uz pusi zem skidruma. Liek sauteties. Jo ilgak saute, jo maigak ir vistinja un labak iet no kauliem, bet parak ilgi ari nevajag. Ljoti garshigi sanaak.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi