Mājas kartupeļu čipsi

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Eļļa
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Etiķis

Pagatavošana

180 min.
  1. Nomizotus kartupeļus sagriež plānās, caurspīdīgās šķēlītēs (es rīvēju ar garo rīvi) kā čipsus.
  2. Sagrieztos kartupeļus uz 2 h tur aukstā ūdenī, kam pieliets nedaudz etiķis.
  3. Pēc 2 h kartupeļus pēc iespējas rūpīgāk nosusina (svarīgi, lai tie nelīp kopā).
  4. Katliņā (vai pannā, bet man labāk patīk katliņā) ielej eļļu un pa nelielām porcijām (atkarībā no ielietās eļļas daudzuma) liek iekšā kartupeļus. Tie pavisam ātri kļūst zeltaini un kraukšķīgi. Izceptos ņem ārā, nokaisa ar garšvielām. Tā kamēr visi izcepti.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

TRUSIS DUiKS 2016. gada 9. oktobris 13:39
briesmas mana sausa bariba garso labak
Emīls 2015. gada 27. septembris 09:12
Ļoti gardi čipsi beigās man sanāca
taws sencis 2015. gada 27. janvāris 17:24
Pec izcepsanas uz toletes papira janosusina

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi