Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Mājas kartupeļu čipsi

Mājas kartupeļu čipsi

FOTO: Linda Saule

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupelis
  • Eļļa
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Etiķis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Nomizotus kartupeļus sagriež plānās, caurspīdīgās šķēlītēs (es rīvēju ar garo rīvi) kā čipsus.
  2. Sagrieztos kartupeļus uz 2 h tur aukstā ūdenī, kam pieliets nedaudz etiķis.
  3. Pēc 2 h kartupeļus pēc iespējas rūpīgāk nosusina (svarīgi, lai tie nelīp kopā).
  4. Katliņā (vai pannā, bet man labāk patīk katliņā) ielej eļļu un pa nelielām porcijām (atkarībā no ielietās eļļas daudzuma) liek iekšā kartupeļus. Tie pavisam ātri kļūst zeltaini un kraukšķīgi. Izceptos ņem ārā, nokaisa ar garšvielām. Tā kamēr visi izcepti.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas