Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Taizemiešu vista

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Svaigs, atkaulots cālis
  • 2 citroni
  • 5 lieli sīpoli
  • 2 ēd kar eļļa
  • 1 /2 l ūdens
  • 1 /2 l piens
  • Garšvielas: sāls, čili, ingvera, karija pulveris, uc. pēc pasa gaumes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzvara ūdeni, pievieno eļļu un garšvielas, izspiestu citronu sulu (kad pavarās apm. 3 minūtes pagaršo- vadās pēc garšas), pievieno parupji sagrieztus sīpolus. Vāra vēl apm. 3 minūtes. Tad liek iekšā sagrieztus vistas gaļas gabaliņus (vēlams atkaulotus). Kad ūdens sāk vārīties atkal, vāra tik ilgi, līdz gaļa maina krāsu, kļūst balta. Tad pievieno pienu, vēlreiz uzvāra. Gatavs! Pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas