Taizemiešu vista

Sastāvdaļas

  • Svaigs, atkaulots cālis
  • 2 citroni
  • 5 lieli sīpoli
  • 2 ēd kar eļļa
  • 1 /2 l ūdens
  • 1 /2 l piens
  • Garšvielas: sāls, čili, ingvera, karija pulveris, uc. pēc pasa gaumes

Pagatavošana

30 min.
  1. Uzvara ūdeni, pievieno eļļu un garšvielas, izspiestu citronu sulu (kad pavarās apm. 3 minūtes pagaršo- vadās pēc garšas), pievieno parupji sagrieztus sīpolus. Vāra vēl apm. 3 minūtes. Tad liek iekšā sagrieztus vistas gaļas gabaliņus (vēlams atkaulotus). Kad ūdens sāk vārīties atkal, vāra tik ilgi, līdz gaļa maina krāsu, kļūst balta. Tad pievieno pienu, vēlreiz uzvāra. Gatavs! Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi