Bavariesu siers obazda(obatzter)

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g Camembert siera
  • 200 g Limburger siera
  • 3 edamk. krejuma
  • 50 g miksta sviesta
  • 1 sipols
  • Sals
  • Pipari
  • Paprikaspulveris
  • Pavisam nedaudz gaisa alus
  • (garsai var pievienot kimenes, zalumus)

Pagatavošana

5 min.
  1. Sis siers ir Bavaariesu specialitaate, kas ir iipasi populars Oktoberfesta laikaa. Siers ir pikants, tapec tas labi garso pie alus, ka ari tapat uz maizites. (Attels gan nav manejais, tacu lai rastos priekstats, pievienoju to, ko atradu googlee)
    Sis siers ir Bavaariesu specialitaate, kas ir iipasi popular...
  2. Vispirms abus sierus sagriez gabalinos, ievieto blodinaa. Pievieno krejumu, saspaida visu ar daksinu, lidz izveidojas masa. Pievieno sviestu, sagriestu sipolu, piparus un paprikas pulveri, samaisa. Pec velesanaas var pievienot kimenes, zalumus. Beigas ipasai garsai var pievienot scipsninu gaisaa alus. Masu ievietot uz 1 stundu ledusskapi. Pec stundas nem ara, serve uz skivja, izrota ar zalumiem.
  3. Lai labi garso!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas