Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Bavariesu siers obazda(obatzter)

Bavariesu siers obazda(obatzter)

FOTO: Baiba

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g Camembert siera
  • 200 g Limburger siera
  • 3 edamk. krejuma
  • 50 g miksta sviesta
  • 1 sipols
  • Sals
  • Pipari
  • Paprikaspulveris
  • Pavisam nedaudz gaisa alus
  • (garsai var pievienot kimenes, zalumus)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

5 min.
  1. Sis siers ir Bavaariesu specialitaate, kas ir iipasi populars Oktoberfesta laikaa. Siers ir pikants, tapec tas labi garso pie alus, ka ari tapat uz maizites. (Attels gan nav manejais, tacu lai rastos priekstats, pievienoju to, ko atradu googlee)
    Sis siers ir Bavaariesu specialitaate, kas ir iipasi popular...

    FOTO: Baiba

  2. Vispirms abus sierus sagriez gabalinos, ievieto blodinaa. Pievieno krejumu, saspaida visu ar daksinu, lidz izveidojas masa. Pievieno sviestu, sagriestu sipolu, piparus un paprikas pulveri, samaisa. Pec velesanaas var pievienot kimenes, zalumus. Beigas ipasai garsai var pievienot scipsninu gaisaa alus. Masu ievietot uz 1 stundu ledusskapi. Pec stundas nem ara, serve uz skivja, izrota ar zalumiem.
  3. Lai labi garso!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA