Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pastinaks bekona kažociņā

Pastinaks bekona kažociņā

FOTO: Iveta Tetere

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 vidēji, vienāda lieluma pastinaki
  • 16 šķēle/s kūpināta bekona
  • 3 tējk. tomātu kečupa
  • 1 tējk. Dijon sinepes
  • 1 tējk. medus
  • 2 tējk. saulespuķu eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pastinakus nomizo, sagriež gareniski uz pusēm, apvāra vieglā sāls ūdenī 5 min., notecina, un atdzesē.
  2. Tad bekona šķēlītes apritina ap pastinaku, liek pannā (es liku uz follija).
  3. Sajauc kečupu, medu, sinepes, eļļu un apsmērē bekonu.
  4. Cep krāsnī 200 grādos, apm. 20-30 min. Pasniegt iesakot ar tītaru, vistu, bet ziniet? Garšīgi tāpat!

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA