-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Pastinaks bekona kažociņā
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
8 vidēji, vienāda lieluma pastinaki
-
16 šķēle/s kūpināta bekona
-
3 tējk. tomātu kečupa
-
1 tējk. Dijon sinepes
-
1 tējk. medus
-
2 tējk. saulespuķu eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Pastinakus nomizo, sagriež gareniski uz pusēm, apvāra vieglā sāls ūdenī 5 min., notecina, un atdzesē.
-
Tad bekona šķēlītes apritina ap pastinaku, liek pannā (es liku uz follija).
-
Sajauc kečupu, medu, sinepes, eļļu un apsmērē bekonu.
-
Cep krāsnī 200 grādos, apm. 20-30 min. Pasniegt iesakot ar tītaru, vistu, bet ziniet? Garšīgi tāpat!
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs