Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pastinaks bekona kažociņā

Pastinaks bekona kažociņā

FOTO: Iveta Tetere

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 8 vidēji, vienāda lieluma pastinaki
  • 16 šķēle/s kūpināta bekona
  • 3 tējk. tomātu kečupa
  • 1 tējk. Dijon sinepes
  • 1 tējk. medus
  • 2 tējk. saulespuķu eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pastinakus nomizo, sagriež gareniski uz pusēm, apvāra vieglā sāls ūdenī 5 min., notecina, un atdzesē.
  2. Tad bekona šķēlītes apritina ap pastinaku, liek pannā (es liku uz follija).
  3. Sajauc kečupu, medu, sinepes, eļļu un apsmērē bekonu.
  4. Cep krāsnī 200 grādos, apm. 20-30 min. Pasniegt iesakot ar tītaru, vistu, bet ziniet? Garšīgi tāpat!

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas