Ķirbju ievārījums ar viskiju

Sastāvdaļas

  • 200 g žāvētu aprikožu
  • 1 kg ķirbja mīkstuma
  • 300 ml apelsīnu sulas
  • 1 kg Dansukker Ievārījuma cukura
  • 2 ēd. k. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • 50 ml viskija

Pagatavošana

40 min.
  1. Aprikozes uz nakti iemērc ūdenī.
  2. Izmirkušās aprikozes sagriež mazos gabaliņos.
  3. Ķirbi sarīvē uz rupjās rīves.
  4. Aprikozes, ķirbja masu un apelsīnu sulu liek katliņā, nosedz ar vāku un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes.
  5. Pieber Ievārījuma cukuru un vāra vēl 3 minūtes.
  6. Noņem no uguns, iemaisa vaniļas cukuru un viskiju.
  7. Nosmeļ putas. Lej karstās, tīrās burkās un aizvāko.
  8. Uzglabā vēsā vietā.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi