Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ķirbju ievārījums ar viskiju

Ķirbju ievārījums ar viskiju

FOTO: Dansukker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g žāvētu aprikožu
  • 1 kg ķirbja mīkstuma
  • 300 ml apelsīnu sulas
  • 1 kg Dansukker Ievārījuma cukura
  • 2 ēd. k. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • 50 ml viskija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Aprikozes uz nakti iemērc ūdenī.
  2. Izmirkušās aprikozes sagriež mazos gabaliņos.
  3. Ķirbi sarīvē uz rupjās rīves.
  4. Aprikozes, ķirbja masu un apelsīnu sulu liek katliņā, nosedz ar vāku un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes.
  5. Pieber Ievārījuma cukuru un vāra vēl 3 minūtes.
  6. Noņem no uguns, iemaisa vaniļas cukuru un viskiju.
  7. Nosmeļ putas. Lej karstās, tīrās burkās un aizvāko.
  8. Uzglabā vēsā vietā.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA