-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konservējumi
-
>
Ķirbju ievārījums ar viskiju
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g žāvētu aprikožu
-
1 kg ķirbja mīkstuma
-
300 ml apelsīnu sulas
-
1 kg Dansukker Ievārījuma cukura
-
2 ēd. k. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
-
50 ml viskija
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Aprikozes uz nakti iemērc ūdenī.
-
Izmirkušās aprikozes sagriež mazos gabaliņos.
-
Ķirbi sarīvē uz rupjās rīves.
-
Aprikozes, ķirbja masu un apelsīnu sulu liek katliņā, nosedz ar vāku un vāra uz lēnas uguns 20 minūtes.
-
Pieber Ievārījuma cukuru un vāra vēl 3 minūtes.
-
Noņem no uguns, iemaisa vaniļas cukuru un viskiju.
-
Nosmeļ putas. Lej karstās, tīrās burkās un aizvāko.
-
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs