Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
13
Jaunākie Vecākie
a
aldis zaikovskisa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Aizmirsu piebilst ka aboli tagad ir jau arii apsalus,vai tas nekaitee.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aldis zaikovskis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ko tu doma par aboliem kas sobriid salasami,vai tie skaitas bojaati vai ari preteji labaaki ruugsanai.Ieprieks pateicos ja atbildesi.Man kops perna gada sagatavota jaudiiga hidroliskaa spiede un sceldotaajs,tikai aabolu nebij.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Ansis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Māri, kādā ziņā pārāk silta sula? Ja istabas temperatūrā - tas ir pilnīgi ok. Ja speciāli sildīji, nemācēšu atbildēt. Domāju, līdz nedēļai būs klusums - es nezinu, jo blakus nestāvēju, atstāju laukos un aizbraucu :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Māris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pēc cik dienām sāk rūgt un vai nevar pastāvēt tāda lieta,ja nerūgst,varbūt ir ieraugs pieliets pārāk siltai sulai?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Artūrs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ābolu vīnu pavisam droši var likt bez papildus rauga, sanāk pietiekami rūgšana tāpat. Cukuru kausēt vislabāk ir pasildot sajaucamo sulu/ūdeni, galvenais ir neuzvārīt un atdzesēt līdz istabas temperatūrai pirms pievienošanas. Ābolu daudzums ir ļoti nosacīts, jo citiem sula vairāk, citiem mazāk. Tāpat ir ar cukuru - jo skābāki āboli, jo vairāk jāliek cukurs. Var cukura saturu sulā mērīt, bet var arī likt uz izjūtu :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
o
oskars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sveiki!
Kuri āboli būtu vislabāk?
Un kādā proporcijās ir jašķaida sula ar ūdeni?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kazha
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu ir tā ka nu ar to etiķī pāriešanu lai nepāriet etiķi ja sula ir liela koncentrācija ir jā paščaida ar ūdeni bet ne parak daudz lai nau udenaina sula un tad vis bus ok un nesaie4s etiķī un tas pa šnaba liešanu klāt ir pinīgas dumības
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dmitrijs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar degustešanu jau nebus nekadu problemu jo degustatorus netruks , tik korekti vis paradits un nobildets taisni prieks lasit man ari kkas jesakts taisit pagaja 2 meneši viss apstajas rukšanas ako talak pag nezinu , vel pielieku cukuru un gaidu kas notieks .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jānis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es gribu pajautāt vai tā ir taisnība , kad tad kad vīns ir norūdzis uz vienu litru vīna , pievieno 20mililitrus spirta lai tas neaiziet etiķī ? No kā vispār vīns var aiziet etiķi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Igors
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es gribeju uzprasit,vai abolu vinam der parastais sausais raugs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Ansis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vīns izdevās reāli labs! Tikai, cukuru 5-6kg otrajā piegājienā nevajag bērt - sanāk mazliet par saldu. Pietiks ap 2-3 kg. Vispār jānogaršo un jāizvērtē tas saldums katram pašam.

Cik cilvēkiem esmu devis degustēt, 70% tagad saka, ka ir pasalds, pārējie saka, ka lielisks.

Katrā ziņā, tagad rudenī uztaisīšu otru partiju, ziemā sajaukšu ar pirmo - būs OK (lasīju, ka var jaukt kopā)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gurmans
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Plašu informāciju par mājas vīnu ražošanu var iegūt www.majasalus.lv
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
ligita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
es ābolu vīnu lieku bez vīna rauga, tāpat labi rūgst un ir labais. jau otro gadu ieliku 60 l un 25 l balonos. labāks ir lielajā jo vīnam patīk lieli trauki. šogad ari ieliku zilās vīnogas tas mazliet skābāks bet būs labs. piebile 60 l balons vel nav gatavs, bet mazais ir jau lietojams. lai labi garšo!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Dzērieni

Jaunākās receptes