Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
16
Jaunākie Vecākie
l
linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kāda veida/griezuma gaļa šeit ir lietota? Un vai tik īsu laiku vārot šī gaļa vēljoprojām nav cieta jeb sīksta. Kad gatavoju, piemēram, liellopa gaļas sautējumu vai arī mērci - to vāru diezgan ilgi, līdz gaļa mazliet pat sāk izjukt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
reception
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
I love minecraft and basically i love this soup
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gardēdis Janka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, ļoti laba recepte! :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anomax
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paddies par reception to it labs!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ar cūkgaļas kakla karbonādi un bez pētersīļa saknes tik pat garda :P
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zane ozola
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Citronskābes vietā labāk etiķi. Bet gaumes lieta.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Veda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Līdzīga recepte bija Ievas virtuvē, liekas augusta nummurā,tur nepievieno gaļu ,bet sviestu. Vēl pievieno sarīvētus un apceptus ābolus- ļoti garšīgi. Jā, un tomātus arī.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aldis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti! Biju tā drusku izbadējies, tādēļ visas sastāvdaļas sagatavoju nedaudz par daudz:) Sanāca bieza, bet ļoti garšīga. Pētersīļa vietā selerijas sakne un cūkgaļa arī neko nesabojāja!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sanda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es vel beigas pielieku tomatus sava sula salgrieztus dazus un nedaudz sasmalcinatu kiploku, tad sanak vel garsigak :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vAlis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca labais))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lelde
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man sanaca dieviga :) paldies par recepti!!! Lai gan gallas vietaa liku nevis lielopu, bet gan cuuukas, bet tas neko nemainiija!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
ance
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīgi sanāca.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Enduro
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nez, pētersīļa vieta nevar seleriju pierīvēt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
c
cross
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
bietes jāsagriež salmiņos un vēl jāapcep, lai kraukšķīgas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tiesaam loti garsiigi sanaaca.. nekad ieprieks nebiju likusi petersiili klaat, bet pameiginaaju un bija tiesaam super...:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garsigi,tik man nebija pie rokas petersilu saknes :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes