Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pasta ar lasi un saulē kaltētiem tomātiem

Pasta ar lasi un saulē kaltētiem tomātiem

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g pastas pēc izvēles
  • 300 g laša filejas
  • 10 saulē kaltēti tomāti eļļā
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Pipari
  • 100 g siera Dor Blue
  • Sāls
  • Ūdens
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pēc norādījumiem uz iepakojuma sālsūdenī, izvāra pastu.
  2. Pannā uzkarsē olīveļļu, tajā apcep šķēlītēs sagrieztu ķiploku - bet uzmanās, nedrīkst piedegt. Ķiploku izmet, tajā pat eļļā apcep laša gabaliņu - līdz gaiši rozā tonim - nepārcep.
  3. Saulē kaltētos tomātu sagriež sev tīkamos gabalos, to pašu dara ar sieru.
  4. Kārto porcijas - liek pastu, uzkaisa svaigi maltus piparus uz tās lasi, pārber tomātus, abus siera veidus un pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus. Ja vēlas, visu var samaisīt arī kopā.

    Labu apetīti!
    Kārto porcijas - liek pastu, uzkaisa svaigi maltus piparus u...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA