Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pasta ar lasi un saulē kaltētiem tomātiem

Pasta ar lasi un saulē kaltētiem tomātiem

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g pastas pēc izvēles
  • 300 g laša filejas
  • 10 saulē kaltēti tomāti eļļā
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Pipari
  • 100 g siera Dor Blue
  • Sāls
  • Ūdens
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pēc norādījumiem uz iepakojuma sālsūdenī, izvāra pastu.
  2. Pannā uzkarsē olīveļļu, tajā apcep šķēlītēs sagrieztu ķiploku - bet uzmanās, nedrīkst piedegt. Ķiploku izmet, tajā pat eļļā apcep laša gabaliņu - līdz gaiši rozā tonim - nepārcep.
  3. Saulē kaltētos tomātu sagriež sev tīkamos gabalos, to pašu dara ar sieru.
  4. Kārto porcijas - liek pastu, uzkaisa svaigi maltus piparus uz tās lasi, pārber tomātus, abus siera veidus un pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus. Ja vēlas, visu var samaisīt arī kopā.

    Labu apetīti!
    Kārto porcijas - liek pastu, uzkaisa svaigi maltus piparus u...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas