Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Karamelizētas ābolu šķēlītes

Karamelizētas ābolu šķēlītes

FOTO: Depositphotos.com

Ābolus var ēst karstus, kopā ar saldējumu, vai atdzesētus, pie tējas vai karstvīna.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4-5 vidēja izmēra, cieti āboli
  • 1/3 sviesta paciņas
  • 100-150 g brūnā cukura
  • 4-5 šķipsna/s kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolus sagriež pabiezās šķēlēs, nemizo.
  2. Sakarsētā pannā izkausē sviestu un pievieno brūno cukuru un kanēli. Labi samaisa.
  3. Līdzko sviests ir izkusis, pievieno ābolu šķēles. Sautē uz lēnas uguns, regulāri, ik pēc minūtes apmaisa. Sautēt aptuveni 10-15 minūtes, līdz āboli ir kļuvuši mīksti un zeltaini.

    Lai labi garšo!
    Līdzko sviests ir izkusis, pievieno ābolu šķēles. Sautē uz l...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas