Komentāri
8
Jaunākie
Vecākie
Neliku sēnes, bet vienalga sanāca ļoti garšīgi, paldies autorei!
Vērtējums
Atbildēt
interpretacija ir ok,bet shii nav hashlama it ipashi armenu!!!!!!!!!!!mans vir ir armenis un neskaitams laiku ari pati esmu pavadijusi tur,tad luk ja gribat istu haslamu-1.nekadas plumes,senes.to vieta liek tomatu.2. aplej nevis ar udeni bet gan ar alu(visparastako gaiso alu)vai pussaldo gaiso vinu.daudz nevajag ap 200-300ml,u lai apsedz galu ka autors teica.3.nekada gadijuma darzenus,sipolu utd necepj.liek kartas bet necepj.4.vara uz mazas uguns 2-3!!!!!!!!!!!!!! jaa.2-3 stundas.
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi! Un pagatavot arī vienkārši. Ar kartupeļiem un burkāniem saliku arī puķukāpostu, bija labi. ;) Paldies, Marika
Vērtējums
Atbildēt
Gardi!!!
Vērtējums
Atbildēt
ideālā recepte, ļoti gardi sanāca, gatavoju jau vairākas reizes. Galvanais sagaidīt kamēr gaļa mīksta un nepārvārīt dārzeņus un tad ideāli. :)
Vērtējums
Atbildēt
Super!
Vērtējums
Atbildēt
Šis ir gards garšīgs.
Vērtējums
Atbildēt
nu ļooti garšīgi!! :)
Vērtējums
Atbildēt