Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
8
Jaunākie Vecākie
A
Agnese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Neliku sēnes, bet vienalga sanāca ļoti garšīgi, paldies autorei!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
interpretacija ir ok,bet shii nav hashlama it ipashi armenu!!!!!!!!!!!mans vir ir armenis un neskaitams laiku ari pati esmu pavadijusi tur,tad luk ja gribat istu haslamu-1.nekadas plumes,senes.to vieta liek tomatu.2. aplej nevis ar udeni bet gan ar alu(visparastako gaiso alu)vai pussaldo gaiso vinu.daudz nevajag ap 200-300ml,u lai apsedz galu ka autors teica.3.nekada gadijuma darzenus,sipolu utd necepj.liek kartas bet necepj.4.vara uz mazas uguns 2-3!!!!!!!!!!!!!! jaa.2-3 stundas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristīne
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi! Un pagatavot arī vienkārši. Ar kartupeļiem un burkāniem saliku arī puķukāpostu, bija labi. ;) Paldies, Marika
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gardi!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ināra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ideālā recepte, ļoti gardi sanāca, gatavoju jau vairākas reizes. Galvanais sagaidīt kamēr gaļa mīksta un nepārvārīt dārzeņus un tad ideāli. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elwood
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Agita Kupča
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šis ir gards garšīgs.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
:
:)
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu ļooti garšīgi!! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes