Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Hašlama- jēra gaļa armēņu gaumē

2010. gada 15. septembris
Foto: marika jasa
Pagatavošana
120 min
1. Uz pannas apcep jēra gaļu, tad liek atsevišķā katliņā un sautē pārlejot pāri ūdeni, tā lai nosedz gaļu.
2. Uz pannas apcep sagrieztus sīpolus, ķiplokus, papriku un sēnes, kad ir apcepies - atliek malā.
3. Kad jēra gaļa ir mīksta pievieno lielos gabalos sagrieztus kartupeļus un burkānus.
4. Tad pievieno apceptos sīpolus, papriku, ķiploku un sēnes un beigās pievieno sasmalcinātu kinzu un sasmalcinātās plūmes. Sāli un piparus pēc izjūtas.
5. * Visam jābūt it kārtās. Sākot ar gaļu, kartupeļi ar burkāniem un tad nāk apceptie sīpoli, ķiploki, paprika un sēnes.
6. Sausais sarkanvīns klāt un super gardas vakariņas :))
Foto: marika jasa
Uz augšu