Pildīti kalmāri

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 12 kalmāru trubiņas
  • 8 ķiploku daiviņas
  • 2 sīpoli
  • 340 g kausētais siers
  • 285 g svaigi rīvēta Parmezāna siera
  • 225 g garneļu
  • 225 g apstrādāts krabju gaļas
  • 220 g makaronu
  • 170 g sviesta
  • 90 g svaigi rīvēta Krievijas siera
  • 710 ml piena
  • 1 ēdamk. citronu sulas
  • Melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Kalmāra trubiņas noskalo un nosusina. Sajauc sasmalcinātus 6 ķiplokus, sīpolus, garneles, krabju gaļu un citrona sulu. Maisījumu liek kalmāra trubiņās, galus aiztaisa ar irbulīšu palīdzību. Sagatavotos kalmārus liek cepam traukā vienā kārtā. Atsevišķi izkausē sviestu, iemaisa kausēto sieru un 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas. Ļauj sieram izkust, tad pievieno pienu un uzkarsē. Pēc tam pievieno Parmezāna sieru un piparus. Maisījumu pārlej pāri kalmāra trubiņām, pārkaisa visu vēl ar sieru un cep dažas min., 175°C. Pildītos kalmārus pasniedz kopā ar makaroniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni