Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti kalmāri

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 12 kalmāru trubiņas
  • 8 ķiploku daiviņas
  • 2 sīpoli
  • 340 g kausētais siers
  • 285 g svaigi rīvēta Parmezāna siera
  • 225 g garneļu
  • 225 g apstrādāts krabju gaļas
  • 220 g makaronu
  • 170 g sviesta
  • 90 g svaigi rīvēta Krievijas siera
  • 710 ml piena
  • 1 ēdamk. citronu sulas
  • Melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kalmāra trubiņas noskalo un nosusina. Sajauc sasmalcinātus 6 ķiplokus, sīpolus, garneles, krabju gaļu un citrona sulu. Maisījumu liek kalmāra trubiņās, galus aiztaisa ar irbulīšu palīdzību. Sagatavotos kalmārus liek cepam traukā vienā kārtā. Atsevišķi izkausē sviestu, iemaisa kausēto sieru un 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas. Ļauj sieram izkust, tad pievieno pienu un uzkarsē. Pēc tam pievieno Parmezāna sieru un piparus. Maisījumu pārlej pāri kalmāra trubiņām, pārkaisa visu vēl ar sieru un cep dažas min., 175°C. Pildītos kalmārus pasniedz kopā ar makaroniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas