Garneļu sautējums ar sēnēm

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg nelobītu garneļu
  • 200 g šampinjonu
  • 200 g zivju buljona
  • 200 g saldā krējuma
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • 2 ēdamk. sausā šerija
  • 1 ēdamk. sviesta
  • 1 ēdamk. zivju garšvielas ar citronu
  • 1 ēdamk. tomātu biezeņa
  • 1 sīpols
  • ½ tējk. sāls
  • Kajennas piparu

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Šampinjonus noskalo un sagriež šķēlītēs. Visu apcep, pievieno zivju garšvielas, miltus, tomātu biezeni, zivju buljonu un saldo krējumu. Mērci vāra 5 min., tad pievieno sāli, kajennas piparus un šeriju. Pēdējās pievieno nolobītas garneles, visu uzkarsē, bet nevāra. Mērci pasniedz ar rīsiem un salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi