Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Garneļu sautējums ar sēnēm

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg nelobītu garneļu
  • 200 g šampinjonu
  • 200 g zivju buljona
  • 200 g saldā krējuma
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • 2 ēdamk. sausā šerija
  • 1 ēdamk. sviesta
  • 1 ēdamk. zivju garšvielas ar citronu
  • 1 ēdamk. tomātu biezeņa
  • 1 sīpols
  • ½ tējk. sāls
  • Kajennas piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Šampinjonus noskalo un sagriež šķēlītēs. Visu apcep, pievieno zivju garšvielas, miltus, tomātu biezeni, zivju buljonu un saldo krējumu. Mērci vāra 5 min., tad pievieno sāli, kajennas piparus un šeriju. Pēdējās pievieno nolobītas garneles, visu uzkarsē, bet nevāra. Mērci pasniedz ar rīsiem un salātiem.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas