Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Grilētas garneles

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g lielas, svaigas garneles bez galvām
  • 100 g sviesta
  • 80 g rīvmaizes
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 laims
  • Baziliks
  • Oregano
  • Timiāns
  • Kajennas pipari
  • Maltie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Garneļu čaulas no apakšpuses atgriež vaļā un uzmanīgi noloba, atstājot veselas. Garneļu astes gareniski iegriež mugurpusē, izņem zarnas, noskalo un apslaka ar laima sulu. Ķiplokus nomizo un saspiež, pievieno sāli un apcep sviestā. Pagatavo garšaugu panējumu - samaisa rīvmaizi, sāli, piparus, garšaugus un kajennas piparus. Garneles iemērc ķiploku sviestā, tad apviļā garšaugu panējumā un tad ievieto atpakaļ čaulās. Čaulas un grila restītes apziež ar eļļu un 10 min grilē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas