Komentāri
9
Jaunākie
Vecākie
Varētu jau izvārīt baraviku zupu, bet kur tās lai ņem?
Vērtējums
Atbildēt
Klāt vajag 2 karotes miltu apceptus 1 karotē sviesta. Kāds teiks, ka tā var arī no cirvja kāta zupu izvārīt. Var jau arī!
Vērtējums
Atbildēt
Es baravikām švames neņemu nost. WTF kāpēc tas jādara. Gailenēm arī plēšat nost lapiņas. Ir bekas kurām švame jāņem nost, bet ne baravikām - var ēst visu.
Vērtējums
Atbildēt
Nuu ziniet - komentētāji! Jūsu nezināšanai visām sēnēm neņem nost šavammi!!!
Tikai tādis gadījumos, ja tur ir tārpi! Pašas aplūkojiet meža sēņu burciņas veikalos un aojautājieties vecmāmiņām!
Tikai tādis gadījumos, ja tur ir tārpi! Pašas aplūkojiet meža sēņu burciņas veikalos un aojautājieties vecmāmiņām!
Vērtējums
Atbildēt
Lai man piedod cienījamā autore,bet kad es redzu receptē izmantojam
"universālās" garšvielas manās acīs tā zaudē jebkādu vērtību... kā var bērt pie BARAVIKĀM kaut kādu vegetu vai ko līdzīgu...
piegriežam nedaudz pētersīlīti,kādu zariņu timiāna,svaigi maltus baltos un rozā piparus,šķipsnu jūras sāli....un kas var būt labāks un aromātiskāks...
"universālās" garšvielas manās acīs tā zaudē jebkādu vērtību... kā var bērt pie BARAVIKĀM kaut kādu vegetu vai ko līdzīgu...
piegriežam nedaudz pētersīlīti,kādu zariņu timiāna,svaigi maltus baltos un rozā piparus,šķipsnu jūras sāli....un kas var būt labāks un aromātiskāks...
Vērtējums
Atbildēt
Es vēl lieku klāt grūbas.
Vērtējums
Atbildēt
Es vēl pieliku kausēto Dzintara sieriņu ar sēnēm...
Vērtējums
Atbildēt
Redzu ka dažas sēnes nav notīrītas, ir ar visām "švammēm"zem cepures brrrrr
Vērtējums
Atbildēt
Es sēnes iztīrītu un tikai tad vārītu zupu.....
Vērtējums
Atbildēt