Sākums > Receptes > Zupas

Gardā baraviku zupa

2010. gada 6. septembris
Foto: A M
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež baravikas, kartupeļus, burkānus, sasmalcina sīpolu.
Foto: A M
2. Uz pannas apcep sīpolus.
Foto: A M
3. Katlā liek vārīties kartupeļus,pievieno sāli.
Foto: A M
4. Apceptiem sīpoliem pievieno sagrieztas baravikas, pievieno garšvielas.
Foto: A M
5. Kad baravikas ar sīpoliem apceptas, liek vārīties katlā kopā ar kartupeļiem, pievieno burkānus. Ja vēlas zupu biezāku, var pievienot sasaldētus dārzeņus.
Foto: A M
6. Kad kartupeļi izvārījušies, ļauj tai nedaudz nostāvēties un zupa gatava.
7. Labu apetīti!
Uz augšu