Cūkgaļas kakla karbonāde garšaugu marinādē

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 1.5 šķēles c/g kakla karbonādes (apm. 1,5 cm)
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 4 ēd. k. eļļas
  • 1.5 1 - 1,5 tējk. citronskābes
  • Garšvielas (daudzums pēc garšas): timiāns, baziliks, gaļas kopējā garšviela, sāls, maltie pipari

Pagatavošana

180 min.
  1. Bļodā liek sagrieztās c/g šķēles, pieliek izspiestus ķiplokus, eļļu, citronskābi un pārējās garšvielas. Samaisa.
    Bļodā liek sagrieztās c/g šķēles, pieliek izspiestus ķiploku...
  2. Liek ledusskapī uz 1-2 stundām iemarinēties, ik pa laikam apgriežot šķēles, lai vienmērīgi marinējas.
  3. Liek cepeškrāsnī ieeļļotā formā un cep ~ 1 stundu!
    Liek cepeškrāsnī ieeļļotā formā un cep ~ 1 stundu!
  4. P.S. Var pievienot arī kartupeļus, laiku pa laikam aplejot ar esošo eļļu formā, lai sulīgāk būtu.
    P.S. Var pievienot arī kartupeļus, laiku pa laikam aplejot a...
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Anonīms 2. oktobris 16:56
Gaļas daudzums ir 1,5kg domāts? Samarinēju 1kg un pieliku 4 ķiploka daiviņas, redzēs kā sanāks. :)
Liene 2014. gada 10. februāris 13:48
Perfekta gaļas marināde! :p
Vīrs un bērni slavēja, cik gardi esot!
Man gan bija c/g šķiņķis ar kaulu un cepu cepeškrāsnī uz redelēm!
Tiešām sanāca gardi!
Lola 2011. gada 18. oktobris 18:46
Ļoti garšīga gaļa sanāca, cepu kopā ar kartupelīšiem un burkāniem, tomēr tos pirms tam apvāriju un tad liku visu kopā cepeškrāsnī sautēties.
Paldies par garšīgo recepti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi