Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu plātsmaize ar drumstalām

Ābolu plātsmaize ar drumstalām

FOTO: A M

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 ml kviešu miltu
  • 250 ml kefīra
  • 250 ml cukura
  • 3 olas
  • 5 āboli
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 ēd. k. kanēļa
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Miltus, cukuru, 2 olas, kefīru, cepamo pulveri un vanilīna cukuru sajauc viendabīgā masā un liek notāvēties.
    Miltus, cukuru, 2 olas, kefīru, cepamo pulveri un vanilīna c...

    FOTO: A M

  2. Nomizo ābolus, sagriež plānās šķēlītēs.
    Nomizo ābolus, sagriež plānās šķēlītēs.

    FOTO: A M

  3. Atsevišķā traukā sajauc 1 olu kopā ar 2 ēd. k. skābā krējuma un 1 ēd. k. cukura.
    Atsevišķā traukā sajauc 1 olu kopā ar 2 ēd. k. skābā krējuma...

    FOTO: A M

  4. Ar eļļu ietaukotā veidnē uzlej mīklu.
    Ar eļļu ietaukotā veidnē uzlej mīklu.

    FOTO: A M

  5. Pārkaisa ar āboliem. Pārlej ar sakulto olu un krējumu. Pāri pārkaisa kanēli.
    Pārkaisa ar āboliem. Pārlej ar sakulto olu un krējumu. Pāri...

    FOTO: A M

  6. Drumstalām atsevišķā traukā sajauc 3 ēd. k. miltu, 3 ēd. k. cukuru, pievieno eļļu.
    Drumstalām atsevišķā traukā sajauc 3 ēd. k. miltu, 3 ēd. k....

    FOTO: A M

  7. Maisa, kamēr sanāk drumstalas.
    Maisa, kamēr sanāk drumstalas.

    FOTO: A M

  8. Drumstalas pārkaisa plātsmaizei.
    Drumstalas pārkaisa plātsmaizei.

    FOTO: A M

  9. Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem un cep 30 minūtes.
    Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem un cep 30 minūtes.

    FOTO: A M

  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas