Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ābolu plātsmaize ar drumstalām

2010. gada 30. augusts
Foto: A M
Pagatavošana
60 min
1. Miltus, cukuru, 2 olas, kefīru, cepamo pulveri un vanilīna cukuru sajauc viendabīgā masā un liek notāvēties.
Foto: A M
2. Nomizo ābolus, sagriež plānās šķēlītēs.
Foto: A M
3. Atsevišķā traukā sajauc 1 olu kopā ar 2 ēd. k. skābā krējuma un 1 ēd. k. cukura.
Foto: A M
4. Ar eļļu ietaukotā veidnē uzlej mīklu.
Foto: A M
5. Pārkaisa ar āboliem. Pārlej ar sakulto olu un krējumu. Pāri pārkaisa kanēli.
Foto: A M
6. Drumstalām atsevišķā traukā sajauc 3 ēd. k. miltu, 3 ēd. k. cukuru, pievieno eļļu.
Foto: A M
7. Maisa, kamēr sanāk drumstalas.
Foto: A M
8. Drumstalas pārkaisa plātsmaizei.
Foto: A M
9. Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem un cep 30 minūtes.
Foto: A M
10. Labu apetīti!
Uz augšu