Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
29
Jaunākie Vecākie
U
ULDIS
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mārrutkus sarīvē tos 100 gramus
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Santa Jegorova
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik daudz mārrutka saknes rīvējāt??
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šādi sagatavoti gurķi uzglabājami tāpat kā citi konservējumi vai arī jātur leddusskapī?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ūdens galīgi garām! Gurķis ir ļoti sulīgs, tāpēc ūdeni nevajag!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai var arī ar skrūvējamiem vākiem aizskrūvēt?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai var mazus gurķīšus griezt tikai uz posēm vai 4 daļās?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šitie gurķīši likās aizdomīgi,bet pagatvojot esmu sajūsmā,ļoti gardi gurķīši ar neierastu garšu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
agrita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mārutku vietā var likt ķiplokus???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Glabājas labi, ja māc šaubas var ielikt ledusskapī, bet garša neatkartojama
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
solvita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Taisīju līdzīgi, bet sterelizēju. Labi un burvīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nevajag baidīties,garšo labi un pagrabā glabājās līdz pavasarim.Jā,krasa nav smuka,bet garša burvīga.Pagajušo gadu ieliku 4 burciņas un nožēloju,ka tik maz.Šogad gatavošu divas porcijas,viņi ir tik kraukšķīgi,man ļoti garšo.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es arī nomēģināšu, kā sanāks bez karsēšanas :")
Jau ir sataisīti tik vēl jāiepilda burkās :) Bet burkas jākarsē?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izmaisiet cauri arī sīki sagrieztas dillītes un būs vēl garšīgāk!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
y
yanky
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
feini salaati, tikai veel pievienoju drupinaatus melnos piparus un krietnu sauju kjiplokus, maltus, aaah un jaa, uudeni neleeju, bet pieshaavu 50g etikja...... nu taaa.... asumam :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Supper - ļoooti garšigi salātiņi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte laba bet nesmuka krāsa bet tā ļoti gardi
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Annija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
MM CIK GARŠĪGI BET BĀLI VIŅI.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
aizmirsu - gurķus nemizo , griež ripiņās . protams, ja pārauguši milzeņi tad gan.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nedrīkst liet ūdeni! Varbūt tādēļ sabojājās.glabājas ideāli līdz jauniem pat siltā pieliekamajā. Tāpat gatavo ar sinepēm.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
anita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Noteikti šogad pagatavošu šos salātus ,atzīšos , ka šaubos vai
uzglabāsies bez karsēšanas .
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lelde
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vispār šodien mamma uztaisīja mārutku marinādē šādus gurķus tikai sāls,cukurs,etiķis savādākās devās, bet tā pirmo reizi pagaršoju ar mārutkiem,bet ļoti garšīgi! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
LindY
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte laba, tikai drausssmīgi besī, ka vecās birkas no burkām nenomazgā :(
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ina jansone
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Arī gatavoju, bet ūdeni nelēju, jo turēju nakti un sula palika pat pāri. Pa nakti gurķi it kā izsūt tajā marinādē. Gurķus nemizoju un griezu ripās. Jau divus mēnešus stāv pagrabā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ingrīda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bez karsēšanas man šie gurķi nestāvēja, visi uzgāja gaisā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Z
Zaniite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šo recepti izlasīju IEVAS mājā, no sākuma ieliku apm. 2 kg gurķu- rezultāts iznāca ideāls, visiem ļoti garšoja, mājas vīriešiem it īpaši. Beigu beigās visus lielos gurķus šogad ziemai sagatavoju šādi!
Tiesa es arī, rīvēju mārrutku sakni, nevis liku veikalos pirktos un to sulu, kas palika pāri es izmantoju nākamajiem, papildinot mazliet ar mārrutkiem!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
ak
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es lēju mazāk etiķa, rīvēju mārutka sakni (nevis pirku gatavu), un burciņās liku jau pēc stundām 3 - 4, jo sulas jau bija pilnīgi pietiekami, pat pāri palika. Jā, bet ūdeni gan klāt nelēju.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elita Skrimble
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Līga, citādi tie gurķīši būs dikti stipri un daudziem kuņģis tos nepanesīs...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kāpēc jālej ūdens ja gurķis tāpat atsulojas kā traks
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ināra gaile
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Šis mikslis ir fantastisks!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes