Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Aukstā tomātu un zivju zupa

Aukstā tomātu un zivju zupa

FOTO: Agnese G.

Kolekcijas: Veģetārās
Zupai var izmantot svaigas, žāvētas, ceptas vai vārītas zivs gabaliņus bez asakām. Zupa garšīga arī ar iztīrītām un kapātām ķilavām vai siļķēm.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l tomātu sulas
  • Sakapāti sīpolloki
  • 1 vārīta ola
  • 300 g zivju
  • 1 -2 svaigi gurķi
  • Dilles
  • 4 ēd.k. krējuma
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Sīpollokiem uzber nedaudz sāls un apmaisa
  2. Cieti novārītu olu un svaigos gurķus sagriež, pievieno sīpoliem
  3. Pārlej ar tomātu sulu, iemaisa sagatavotas zivis, garšvielas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas