Aukstā tomātu un zivju zupa

Kolekcijas: Veģetārās
Zupai var izmantot svaigas, žāvētas, ceptas vai vārītas zivs gabaliņus bez asakām. Zupa garšīga arī ar iztīrītām un kapātām ķilavām vai siļķēm.

Sastāvdaļas

  • 1 l tomātu sulas
  • Sakapāti sīpolloki
  • 1 vārīta ola
  • 300 g zivju
  • 1 -2 svaigi gurķi
  • Dilles
  • 4 ēd.k. krējuma
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Sīpollokiem uzber nedaudz sāls un apmaisa
  2. Cieti novārītu olu un svaigos gurķus sagriež, pievieno sīpoliem
  3. Pārlej ar tomātu sulu, iemaisa sagatavotas zivis, garšvielas.

Komentāri

evija 2013. gada 27. maijs 16:24
mums garšoja, īpaši laba karstai vasaras dienai :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi