Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grilēts akmeņasaris

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 akmeņasari
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 3 ēdamk. sviesta
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 1 /4 tējk. ķiploku pulvera
  • 1 /4 tējk. sīpolu pulvera
  • 1 /4 tējk. paprikas
  • Ctronu pipari
  • Jūras sāls
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Samaisa kopā ķiploku, sīpolu pulveri, papriku, citronu piparus un jūras sāli. Ar šo maisījumu ierīvē zivis. Atsevišķi izkausē sviestu kopā ar sasmalcinātiem ķiplokiem un pētersīļiem. Uzkarsē grilu un apslacina ar olīveļļu. Tad grilē zivi aptuveni 7 min., apgriež uz otru pusi un aplej ar svietu. Turpina cept, līdz zivi var viegli sadalīt ar dakšiņu. Akmeņasari pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA