Burkānu čatnijs

2010. gada 5. augusts
Foto: Dansukker
Pagatavošana
30 min
1. Burkānus noskalo, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus nomizo un sagriež šķēlēs. Apelsīniem norīvē miziņu, tad pārgriež uz pusēm un izspiež sulu. Burkānus, sīpolus, apelsīnu sulu un miziņu liek katlā un nelielā karstumā vāra 5 minūtes. Pievieno atlikušās sastāvdaļas un, nepārtraukti maisot, turpina vārīt vēl 5 minūtes*. Čatniju pilda tīrās, izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.
2. * Ar ievārījumu cukuru "1+3" jāvāra 2-3 minūtes. Ar Ievārījuma cukuru jāvāra 5 minūtes. Ar balto jāvāra 10 minūtes.
Foto: Dansukker
Uz augšu