Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Jogurta kūka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Selgas cepumu
  • 1 /2 paciņa sviesta
  • Cukurs vai vaniļas cukurs (pēc garšas)
  • 200 ml saldā krējuma
  • 3 banāni
  • 500 ml jogurta
  • 3 paciņas želatīna
  • Persiki vai nektarīni sulā
  • Kivi, āboli vai citi augļi dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sasmalcina cepumus, sajauc ar izkausētu sviestu un izklāj masu cepamtraukā.
  2. Sablenderē banānus ar vaniļas/parasto cukuru pēc garšas.
  3. Saputo banānu masu kopā ar saldo krējumu, visam pievieno klāt 1 paciņu želatīna, pārlej masu pār cepumiem un ieliek uz 15 - 20 min ledusskapī.
  4. Samaisa jogurtu ar otro paciņu želatīna un, ja jogurts ir bez augļiem, pievieno, piem., persiku gabaliņus, tad pārlej masu pāri jau esošajai.
  5. Izdekorē kūkas virsmu ar augļiem kamēr tā ir pietiekami padevīga, lai augļi tajā varētu iesēsties.
  6. Pārlej pāri dekorējumam persiku vai nektarīnu sulu (tā, kas palikusi bundžiņā), sajaucot kopā ar trešo želatīna paciņu.
  7. Labu apetīti!

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes