Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Bumbieru un zemesriekstu pīrāgs

Bumbieru un zemesriekstu pīrāgs

FOTO: Una Cvetkova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 115 g sviesta
  • 115 g cukura
  • 3 olas
  • 225 g miltu
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera
  • 2 ēd. k. piena
  • 50 g zemesriekstu
  • 4 -5 bumbieri
  • 3 ēd. k. medus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Izkausē sviestu un sakuļ kopā ar cukuru, kamēr paliek tāds krēmīgs.
    Izkausē sviestu un sakuļ kopā ar cukuru, kamēr paliek tāds k...

    FOTO: Una Cvetkova

  2. Pēc tam pa vienai pievieno olas un katru reizi kārtīgi sakuļ.
    Pēc tam pa vienai pievieno olas un katru reizi kārtīgi sakuļ...

    FOTO: Una Cvetkova

  3. Sajauc kopā miltus un cepamo pulveri, tad iejauc iekšā pienu. Pievieno šo masu sviesta masai.
  4. Divas trešdaļas bumbieru sakriež kubiņos.
    Divas trešdaļas bumbieru sakriež kubiņos.

    FOTO: Una Cvetkova

  5. Masai pievieno sadrupinātus riekstus un bumbierus, visu sajauc kopā.
    Masai pievieno sadrupinātus riekstus un bumbierus, visu saja...

    FOTO: Una Cvetkova

  6. Gatavo masu liek sagatavotā veidnē. (Es veidnei apakšā lieku cepamo papīru, lai pēc tam vieglāk izņemt laukā).
    Gatavo masu liek sagatavotā veidnē. (Es veidnei apakšā lieku...

    FOTO: Una Cvetkova

  7. Sagriež atlikušo bumbieru šķēlēs un kārto uz pīrāga, pa vidu ieliek rozīnes (var arī atstāt riekstus, ko ielkt).
    Sagriež atlikušo bumbieru šķēlēs un kārto uz pīrāga, pa vidu...

    FOTO: Una Cvetkova

  8. Cep 180C apmēram 1h. Kad pīrāgs gatavs, izņem no cepeškrāsns, apsmērē virsu ar medu,
    Cep 180C apmēram 1h. Kad pīrāgs gatavs, izņem no cepeškrāsns...

    FOTO: Una Cvetkova

  9. Atdzesē un pasniedz.
    Atdzesē un pasniedz.

    FOTO: Una Cvetkova

  10. Lai sanāk gards pīrāgs!
  11. Labu apetīti! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas