Garneles ķiploku sviestā

Sastāvdaļas

  • Vārītas garneles - lobītas 500g
  • Ķiploka galviņa
  • Sviests 100g
  • Svaigas dilles

Pagatavošana

10 min.
  1. Garneles noloba, ja lobītās, tad šī procedūra izpaliek. Notīra un plānās šķēlītēs sagriež veselu ķiploka galviņu. Liek pannā sviestu un apcep sašķēlēto ķiploku, bet ļoti uzmanīgi. Tikko ķiploks sāk mainīt krāsu, tā momentā beram klāt garneles ar visu suliņu un apmēram minūti, pusotru, maisot apsildam. Ja nepieciešams - pasālam.
  2. Beram laukā bļodā, vai uz šķīvjiem, apkaisam ar smalcinātām dillēm, ņemam klāt svaigu baltmaizi, baltvīnu vai šampi un uz priekšu!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi