Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēta mencas fileja ar anšovu sviestu

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 750 g mencu filejas
  • 12 ar papriku pildītas zaļās olīvas
  • ½ citrona
  • 40 g sviesta
  • 3 ēdamk. sausā baltvīna
  • 1 ēdamk. anšovu pastas
  • Pētersīļi
  • Malti baltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Mencas fileju nomazgā, nosusina un liek pannā. Pārlej vīnu, pievieno sāli, piparus un apslaka ar citrona sulu. Visu pārklāj ar foliju un vāra 6 min. Sviestu samaisa ar anšovu pastu un uzziež uz filejas, virsū kārto ripiņās sagrieztas olīvas, pārklāj ar foliju un sautē 2 min. Pasniedz rotātu ar pētersīļa lapiņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas