Sautēta mencas fileja ar anšovu sviestu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 750 g mencu filejas
  • 12 ar papriku pildītas zaļās olīvas
  • ½ citrona
  • 40 g sviesta
  • 3 ēdamk. sausā baltvīna
  • 1 ēdamk. anšovu pastas
  • Pētersīļi
  • Malti baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Mencas fileju nomazgā, nosusina un liek pannā. Pārlej vīnu, pievieno sāli, piparus un apslaka ar citrona sulu. Visu pārklāj ar foliju un vāra 6 min. Sviestu samaisa ar anšovu pastu un uzziež uz filejas, virsū kārto ripiņās sagrieztas olīvas, pārklāj ar foliju un sautē 2 min. Pasniedz rotātu ar pētersīļa lapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi