Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Heka fileja paprikas mērcē

2010. gada 22. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Sīpolus notīra, sagriež ripiņās un apcep. Tad pielej vīnu, vāra 10 min.
2. Notīra, nomazgā un sagriež papriku, sagriež arī tomātu. Kopā ar zivju buljonu pievieno sīpoliem un sautē 20 min.
3. Pa to laiku heku noskalo, viegli apsāla, apviļā miltos un cep no abām pusēm 8-10 min.
4. Kad mērce savu noteikto laiku ir sautējusi, iemaisa sasmalcinātu pētersīļus.
5. Zivi pasniedz pārlietu ar mērci. Kā papildus piedeva labi iederēsies rīsi.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu