Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Heka fileja paprikas mērcē

Heka fileja paprikas mērcē

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g heka filejas
  • 2 sarkanās paprikas
  • 1 vidējs tomāts
  • 200 ml sausā baltvīna
  • 20 ml zivju buljona
  • 2 sīpoli
  • 30 g pētersīļu
  • 8 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Milti apviļāšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sīpolus notīra, sagriež ripiņās un apcep. Tad pielej vīnu, vāra 10 min.
  2. Notīra, nomazgā un sagriež papriku, sagriež arī tomātu. Kopā ar zivju buljonu pievieno sīpoliem un sautē 20 min.
  3. Pa to laiku heku noskalo, viegli apsāla, apviļā miltos un cep no abām pusēm 8-10 min.
  4. Kad mērce savu noteikto laiku ir sautējusi, iemaisa sasmalcinātu pētersīļus.
  5. Zivi pasniedz pārlietu ar mērci. Kā papildus piedeva labi iederēsies rīsi.

    Labu apetīti!
    Zivi pasniedz pārlietu ar mērci. Kā papildus piedeva labi ie...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas