-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepta dorada ar laimu
Paldies, Dārtai par iesūtīto foto (konkursa ietvaros)!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 dorada
-
1 /2 laims
-
1 ēd. k. kausēta sviesta
-
3 - 4 daiviņs ķiploka
-
Malti baltie pipari
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Nomazgā zivi, ierīvē ar sāli, pipariem un pārziež ar kausētu sviestu, kas sajaukts ar sasmalcinātiem ķiplokiem.
-
Sagriež laimu, ieliek dažas laima šķēlītes zivs vēdera dobumā.
-
Cep 20 min., 200°C. Pasniedz veselu ar lapu salātiem.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs