Asaris pikantajā sīpolu mērcē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g asara filejas
  • 1 ola
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • 2 ēdamk. rīvmaizes
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. melno piparu
  • Mērce
  • 500 g sarkano sīpolu
  • 100 g dārzeņu buljona
  • 50 g mārrutku
  • 4 ēdamk. sarkanvīna etiķa
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 2 ēdamk. cukura
  • ½ tējk. sāls
  • Dilles

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivju filejas atkausē un ierīvē ar sāli, pipariem. Tad apviļā miltos, sakultā olā un rīvmaizē. Notīra, sasmalcina sīpolus, sarīvē mārrutkus un nedaudz visu apcep. Tad pievieno buljonu, vīna etiķi, cukuru, sāli un visu vāra 15 min. Sakarsētā pannā no abām pusēm apcep zivis. tad pārlej ar mērci un pārkaisa ar atlikušajiem mārrutkiem. Ēdienu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi