Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gaspačo ar tunci rio mare

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas 4 porcijām
  • 3 x80g RIO MARE tuncis olīveļļā
  • 2 mazi sīpoli
  • 2 nelieli sarkanās paprikas
  • 1 gurķis
  • 6 tomāti
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 2 baltmaizes gabaliņi
  • Citronu sula vai etiķis pēc garšas
  • Sāls un melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Dārzeņus nomazgā un nomizo. Tunci no 2 kārbām ieliek blenderī, pievieno sīpolus, papriku, ½ gurķa, 4 tomātus un ķiplokus. Sablenderē, biezeni atšķaida ar glāzi ūdens un izkāš. Pievieno sāli un melnos piparus. Atdzesē ledusskapī. Sagrauzdē baltmaizi. Sīki sasmalcina atlikušos dārzeņus, nolej eļļu no trešās tunča kārbiņas. Atdzesētam biezenim pievieno, dārzeņus, tunci un grauzdiņus. Gaspačo gatavs! Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas