Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
S
Sintija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gardi bez gala...vnk un veselīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lauma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es šitā gatavoju nātru zupu!! Bet nātres pirms tam noplaucēju :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zane
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
zupa sanaaca lloti garda, turklaat,kad taa bij gandriiz gatava, pievienoju mazliet zzaaveeta spekka, kas deva lloti patiikamu piegarssu un protams, aromaatu!:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Valentina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Faktiski skābenes vajadzētu pirms pievienošanas zupai apliet ar vārošu ūdeni uz minūtēm trim. tad noliet ūdeni un likt klāt zupai, bet protams, tā ir brīva izvēle. Uzlejot vārošu ūdeni liekā skābeņskābe paliek ūdenī, kuru neizmantojam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Zupas

Jaunākās receptes