Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Turku zirņu biezzupa

Turku zirņu biezzupa

FOTO: Maija Strode

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 200 g sausu turku zirņu
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 150 g cūkgaļas mīkstuma
  • ½ tējk. sasmalcināta čabera
  • ½ tējk. sasmalcināta oregano
  • 1 tējk. sasmalcinātu diļļu
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

160 min.
  1. Iepriekšējā dienā zirņus apmērc ūdenī.
  2. 2 l ūdens liek sagrieztu cūkgaļu, vāra un noputo.
  3. Pievieno noskalotus zirņus, ripiņās sagrieztu burkānu un sīpolu. Uzvāra un vāra uzlēnas uguns gatavu.
  4. Pievieno garšvielas un dažas minūtes pavāra. Tad noņem no uguns un ar blenderi sasmalcina. Atkarībā no sezonas izmantojam svaigus, kaltētus vai saldētus garšaugus.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas