Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Paēdusī vēja zivs

Paēdusī vēja zivs

FOTO: Ugis Loditis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vēja zivs
  • 75 g diļļu
  • 75 g lociņu
  • 75 g petersīļu
  • 150 g sīpolu
  • 100 g burkānu
  • 100 g tomātu
  • 150 g paprikas
  • 500 g brokoļu
  • 500 g kartupeļu
  • 75 g ķiploku
  • 50 g siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Lazanjas pannā ieliek foliju un liek iekšā vēja zivi panai uz rinki atstājot vidu tukšu. Vēderam jabūt uz aukšu! Apkaisa ar sāli un pipariem un vēderā saliek nedaudz sakapātas dilles un pētersīļus,
  2. Tālāk sagriež burkānus nelielās ripiņās un ķiploku daiviņas rupjos gabaliņos un liek pilnu vēderu un vēlreiz dilles un pētersīļus pa virsu. Atlikušos burkānus izbārsta pannai pa vidu un pievieno rupji sagrieztus sīpolus, papriku, atlikušos ķiplokus tā, lai būtu vienā līmeni ar zivi.
  3. Kamēr tas vis cepas, uzvāra kartupeļus un apvāra brokoli, sataisa mērcīti - krējumu ar daudz lociņiem un dillēm, sāli pēc patikas!
    Tad kad liekas, ka zivs ar zalumiem ir gatava, uzber mazliet sieru un tad vēl mazliet, lai pacepās.
    Un ko lai saku?

    Labu apetīti!
    Kamēr tas vis cepas, uzvāra kartupeļus un apvāra brokoli, sa...

    FOTO: Ugis Loditis

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas