Zivju filejas tomātos

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 kg zivju filejas
  • 1 /2kg tomātu
  • 5 sīpoli
  • 1 gl. galda etiķa
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
  • 2 krustnagliņas
  • 3 -4 ēdamkarotes eļļas

Pagatavošana

50 min.
  1. Zivis notīra, atdala filejas, saliek ar eļļu izziestā veidnē, liekot pa starpām sagrieztus sīpolus, tomātus un garšvielas. Pārlej ar etiķi un eļļu, uzliek vāku un sautē 30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi