Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju filejas tomātos

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg zivju filejas
  • 1 /2kg tomātu
  • 5 sīpoli
  • 1 gl. galda etiķa
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
  • 2 krustnagliņas
  • 3 -4 ēdamkarotes eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Zivis notīra, atdala filejas, saliek ar eļļu izziestā veidnē, liekot pa starpām sagrieztus sīpolus, tomātus un garšvielas. Pārlej ar etiķi un eļļu, uzliek vāku un sautē 30 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas