Klasisks biezpiena sacepums

Klasisks biezpiena sacepums
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 90 g sviesta
  • 150 g cukura
  • 3 olas
  • 90 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 8 g (1 paciņa) vaniļas cukura
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Biezpienu samaļ gaļas mašīnā. Atdala olas dzeltenumus no baltumiem.
  2. Sviestu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru, pieliek olas dzeltenumus un puto līdz cukurs izkusis. Pievieno biezpienu, iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa.
  3. Saputo olu baltumus ar šķipsniņu sāls, iecilā biezpiena masā.
  4. Masu liek ietaukotā veidnē, cep cepeškrāsnī 180C ~40 min.
  5. Ēd ar skābu krējumu vai dzērveņu ķīseli.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Anna 2016. gada 5. oktobris 19:57
Ir garšīgi! Sacepums sanāk ļoti mīksts. Lai tas jūs nebiedē, tā jābūt. Es nākamreiz likšu mazāk sviestu un cukuru. Ļoti salds sanāk. Bet vispār forši ;) iesaku pamēģināt. Es taisīju 1.reizi mūžā un sanāca. Jācepj gan ir kādas 45-50 min.
sise 2016. gada 17. jūnijs 01:07
nebija 600g - pieliku 400g biezpiena (uz to pašu daudzumu citu sastāvdaļu) - ideāli! Otrajā reizē taisni tāpat, bet pietrūka viena ola - pielēju mazdrusciņ piena - atkal ideāli!
Olga 2016. gada 19. maijs 20:49
Sanāca vienreizēji gards sacepums, it sevišķi ar skābo dzērveņu ķīseli!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi