Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Klasisks biezpiena sacepums

Klasisks biezpiena sacepums

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g biezpiena
  • 90 g sviesta
  • 150 g cukura
  • 3 olas
  • 90 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 8 g (1 paciņa) vaniļas cukura
  • Šķipsniņa sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Biezpienu samaļ gaļas mašīnā. Atdala olas dzeltenumus no baltumiem.
  2. Sviestu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru, pieliek olas dzeltenumus un puto līdz cukurs izkusis. Pievieno biezpienu, iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa.
  3. Saputo olu baltumus ar šķipsniņu sāls, iecilā biezpiena masā.
  4. Masu liek ietaukotā veidnē, cep cepeškrāsnī 180C ~40 min.
  5. Ēd ar skābu krējumu vai dzērveņu ķīseli.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA