Komentāri
5
Jaunākie
Vecākie
Es šasliku apsmērēju ar majonēzes un sinepju maisījumu. Atstāju kādu laiciņu ievilkties. Vēlāk aplejot ar alu un ļaut ievilkties pāris diennakti. Saku,ļoti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt
cik cilvēku,tik recepšu un tik gaumes - katram sava. der izmēģināt dažādas,gan jau atradīsies kas pašam labāk tīkama
Vērtējums
Atbildēt
uh tiiii
Vērtējums
Atbildēt
Es parasti lieku klāt kaltētu piparmētru, tad piparus nevajag. un bez sojas mērces. Vēl tā kā Kaukāzā dara- kad gatavs tad pārslaka ar granāta sulu- iepriekš citronu vai etiķi pie viņiem neliek. Bet svaigā gaisā jau garšos viss, kas uz oglēm, lai tikai būtu pietiekamā daudzumā.
Vērtējums
Atbildēt
Uhh.. Kā sagribējās sašliku. :)
Vērtējums
Atbildēt