Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
L
Leila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es šasliku apsmērēju ar majonēzes un sinepju maisījumu. Atstāju kādu laiciņu ievilkties. Vēlāk aplejot ar alu un ļaut ievilkties pāris diennakti. Saku,ļoti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ināra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik cilvēku,tik recepšu un tik gaumes - katram sava. der izmēģināt dažādas,gan jau atradīsies kas pašam labāk tīkama
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
jennka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
uh tiiii
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
juris Štokmanis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es parasti lieku klāt kaltētu piparmētru, tad piparus nevajag. un bez sojas mērces. Vēl tā kā Kaukāzā dara- kad gatavs tad pārslaka ar granāta sulu- iepriekš citronu vai etiķi pie viņiem neliek. Bet svaigā gaisā jau garšos viss, kas uz oglēm, lai tikai būtu pietiekamā daudzumā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
U
Ulrika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Uhh.. Kā sagribējās sašliku. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes