Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas strēmeles dārzeņu strēmelēs

2010. gada 6. marts
Foto: Depositphotos.com
Svarīgi dārzeņus nepārcept - burvība slēpjas spējā izgaršot katru garšu.
Pagatavošana
30 min
1. Vistas fileju sagriež garenās strēmelēs, pārber ar garšvielām vistas gaļai un atstāj iemarinēties, kamēr tiek gatavoti dārzeņi.
2. Notīra burkānus, sīpolu, iztīra paprikas. Visus dārzeņus sagriež garenās strēmelēs, sīpolu sagriež vidēja izmēra gabaliņos.
3. Pannu sakarsē, uzlej eļļu, strauji apcep gaļas strēmeles, tad pievieno visus dārzeņus.
4. Sākumā strauji apcep, tad ļauj nedaudz zem vāka visam kopā pasutināties (~3 minūtes).
Bauda tāpat vai pasniedz kopā ar piedevām.

Labu apetīti!

Foto: Depositphotos.com
Uz augšu