Saldskābā nots

2010. gada 5. marts
Foto: Receptes.lv
Saldskābā vista un puķkāposts. Garšo ļoti labi.
Pagatavošana
40 min
1. Vistas fileju sagriež šķēlītēs.
Foto: Receptes.lv
2. Liek bļodā un aplej ar sojas mērci, apmaisa un pievieno kartupeļu cieti, visu kārtīgi apmaisa un liek ievilkties.
Foto: Receptes.lv
3. Puķāpostus sadala un liek ūdenī mazliet pavārīties.
Foto: Receptes.lv
4. Vok pannā ielej eļļu (apm. 2-3 cm) un uzkarsē, tad liek vistas filejas gabaliņus un apcep. Vēlams likt ne visu uzreiz, lai katrs gabaliņš var apcepties.
Foto: Receptes.lv
5. Izceptos gabaliņus liek uz salvetēm, lai notek eļļa.
Foto: Receptes.lv
6. Nolej lielāko daļu eļļas no pannas, lai paliek apmēram 1 ēd. k. Liek cepties sīpolus.
Foto: Receptes.lv
7. Pēc tam sīpoliem pievieno tomātu mērci (dažas ēd. k. ) un medu.
Foto: Receptes.lv
8. Kad viss ir izkusis, liek šajā mērcē filejas gabaliņus un mazliet pasautē.
Foto: Receptes.lv
9. Pēc tam uzber sezama sēkliņas un liek visu uz šķīvja.
Foto: Receptes.lv
10. Tādā pat mērcē liek cepties puķkāpostus.
Foto: Receptes.lv
11. Tiem virsū uzkaisa sīpolu lociņus.
12. Liek visu šķīvī.
13. Labu apetīti!
Uz augšu