Gavēņa salāti

Sastāvdaļas

  • 1 siļķe
  • 2 -3 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 0.5 paprikas
  • Saulespuķu eļļa cepšanai
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus un papriku sagriež, sālīto siļķi iztīra, atdala filejas, smalki sagriež.
  2. Sīpolus apcep eļļā, pievieno burkānus un papriku, mazliet apcep, pielej pannā pavisam nedaudz ūdens un zem vāka uz mazas uguns pasautē līdz burkāni ir mīksti. Pievieno siļķi,mazliet svaigi maltus citronpiparus vai melnos piparus un pasautē pāris minūtes.
  3. Nesāla, jo sāls ir siļķē. Pasniedz atdzesētus kā salātus vai uz sviestmaizēm
  4. Ja siļķe gadījusies sāļa, pirms gatavoošanas izmērcē ūdenī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi