Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lieliskās ribiņas marinādē

Lieliskās ribiņas marinādē

FOTO: jurka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ribiņas
  • Burkāns
  • 2 citroni
  • Sīpols
  • Sāls
  • Pipars
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Sagatavo sastāvdaļas.
    Sagatavo sastāvdaļas.

    FOTO: jurka

  2. Sākumā vajag ribas iemarinēt un tas darāms gana vienkārši, griežam gabalos tā, lai nav pārlieku lieli, es griezu pa divām ribām vienā gabaliņā. Sagrieztos gabalus ierīvējam ar rupjo sāli un pipariem, kārtojam traukā un aplaistam ar citronu sulu, es uz kilogramu ribiņu izmantoju apmēram pusotru nelielu citronu. gaļu pacilājam, lai sula tiek klāt no visām pusēm gaļai un metam ledusskapī vismaz uz 4 stundām.
    Sākumā vajag ribas iemarinēt un tas darāms gana vienkārši, g...

    FOTO: jurka

  3. Pēc noteiktā laika ņemam ribas ārā un metam uz sakarsētas pannas, uz lielas uguns vajag viņas apcept līdz patīkamam brūnējumam.
    Pēc noteiktā laika ņemam ribas ārā un metam uz sakarsētas pa...

    FOTO: jurka

  4. Kamēr apcepam ribas, tikām vajag uzlikt vārīties ūdeni un ar to apliet ribas pannā, kad tās apcepušās, ribas vajadzētu apliet apmēram līdz pusei.
  5. Klāt pievienojam burkānu, pusīti sīpola, pāris lauru lapas un vēl kādu piparu, ja tīk ass ēdiens.
    Klāt pievienojam burkānu, pusīti sīpola, pāris lauru lapas u...

    FOTO: jurka

  6. Tālāk nogriežam mazu uguntiņu, vāku virsū un lai šmorējas palēnām savā nodabā. Manā gadījumā viņas tur gatavojās apmēram stundu un divdesmit minūtes, gatavas ir tad, kad jau gaļa paliek mīksta un ir viegli dabūnama nost no kauliņa.
    Klāt kartupeļu biezenis ar gaileņu mērci un vēderprieki var sākties :)

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas