Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Plānās pankūkas ar malto gaļu

Plānās pankūkas ar malto gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Darbojoties raiti ar divām pannām - pildītās pankūkas ātri vien gatavas :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūku mīklai:
  • 250 g miltu
  • 1 ola
  • Piens
  • Cukurs
  • Sāls
  • Pankūku pildījumam:
  • 300 g maltas cūkgaļas
  • 1 sīpols
  • 1 saišķītis svaigu diļļu
  • Garšviela "Anniņa" bez sāls
  • 2 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Miltus sajauc ar pienu, pievieno olu. Sāli pieber aptuveni 0.5 tējkatoti, cukuru - pēc garšas. Mīklai jābūt šķidrai un vidēji saldai. Cep lielās pankūkas no abām pusēm - līdz tās kļūst gaiši brūnas.
  2. Malto gaļu, sagrieztus sīpolus, sakapātas dilles uz pannas apcep līdz gaļa paliek brūngana. Pēc garšas pievieno "Anniņu", sāli un piparus - tā, lai nebūtu par sāļu.
  3. Tad ņemam pankūku un vidū ieliek 2 - 4 tējk. maltās gaļas. Saloka pankūku. Tad liek uz pannas un nedaudz apcep, lai pankūkas netaisītos vaļā.
    Var pasniegt ar skābo krējumu vai ar to kas labāk patīk!

    Labu apetīti!
    Tad ņemam pankūku un vidū ieliek 2 - 4 tējk. maltās gaļas. S...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas