Darbojoties raiti ar divām pannām - pildītās pankūkas ātri vien gatavas :)
Pagatavošana
30 min
1. Miltus sajauc ar pienu, pievieno olu. Sāli pieber aptuveni 0.5 tējkatoti, cukuru - pēc garšas. Mīklai jābūt šķidrai un vidēji saldai. Cep lielās pankūkas no abām pusēm - līdz tās kļūst gaiši brūnas.
2. Malto gaļu, sagrieztus sīpolus, sakapātas dilles uz pannas apcep līdz gaļa paliek brūngana. Pēc garšas pievieno "Anniņu", sāli un piparus - tā, lai nebūtu par sāļu.
3. Tad ņemam pankūku un vidū ieliek 2 - 4 tējk. maltās gaļas. Saloka pankūku. Tad liek uz pannas un nedaudz apcep, lai pankūkas netaisītos vaļā. Var pasniegt ar skābo krējumu vai ar to kas labāk patīk!