Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistiņa tomātu kažokā

Kad manam 1 gadu vecam puikam nācās atkal domāt, ko uztaisīt kaut ko savādāku, ieraudzīju, ka mājās ir labi nogatavojušies tomāti. Tad sapratu, ka var uztaisīt makaronu ēdienu, bet arī gaļu vajag pievienot, lai ēdiens ir pilnvērtīgāks un ledusskapī bija vistas kāja. Saliku visu kopā un sanāca gandrīz Itālijas pasta.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 200 g makaroni vai rīsi, 3 tomāti, vārīta - atdalīta vistas gaļa (2 kājas), 2 ēd.k. tomātu pasta, 1 ēd.k. olīveļļa, sāls, pipari, oregano vai citas garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Atsevišķi vāra makaronus vai rīsus.
  2. Noplaucē ar karstu ūdeni tomātus un nomizo. Tomātus sagriež sīki gabaliņos un liek uzkarsētā panna ar olīveļļu. Sautē, kamēr izgaro ūdens.
  3. Tikmēr sagriež smalki vārīto vistu.
  4. Kad no tomātiem izgarojis šķidrums, klāt liek tomātu pastu un pasautē pāris minūtes un pievieno vistas gaļu.
  5. Makaronus vai rīsus arī uzreiz var likt klāt pie tomātiem un vistas, bet var arī ēst atsevišķi.
  6. aGaršvielas pievieno pēc labpatikas un, ja nepatīk oregano var arī dilles likt vai baziliku.
  7. Labu apetīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas