Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistiņa tomātu kažokā

2010. gada 22. februāris
Foto: Sanita Vijupe
Kad manam 1 gadu vecam puikam nācās atkal domāt, ko uztaisīt kaut ko savādāku, ieraudzīju, ka mājās ir labi nogatavojušies tomāti. Tad sapratu, ka var uztaisīt makaronu ēdienu, bet arī gaļu vajag pievienot, lai ēdiens ir pilnvērtīgāks un ledusskapī bija vistas kāja. Saliku visu kopā un sanāca gandrīz Itālijas pasta.
Pagatavošana
15 min
1. Atsevišķi vāra makaronus vai rīsus.
2. Noplaucē ar karstu ūdeni tomātus un nomizo. Tomātus sagriež sīki gabaliņos un liek uzkarsētā panna ar olīveļļu. Sautē, kamēr izgaro ūdens.
3. Tikmēr sagriež smalki vārīto vistu.
4. Kad no tomātiem izgarojis šķidrums, klāt liek tomātu pastu un pasautē pāris minūtes un pievieno vistas gaļu.
5. Makaronus vai rīsus arī uzreiz var likt klāt pie tomātiem un vistas, bet var arī ēst atsevišķi.
6. aGaršvielas pievieno pēc labpatikas un, ja nepatīk oregano var arī dilles likt vai baziliku.
7. Labu apetīti.
Uz augšu