Sākums > Receptes > Deserti

Gardais rupjmaizes kārtojums

2010. gada 7. februāris
Foto: Jolanta Makarova
Pagatavošana
30 min
1. Rupjmaizi sadrupina mazos gabaliņos un liek cepeškrāsnī apgrauzdēties, kamēr gabaliņi paliek cieti.
Foto: Jolanta Makarova
2. Kad maizīte atdzisusi, to samaļ gaļas mašīnā vai sablenderē.
Foto: Jolanta Makarova
3. Tad ielej saldo krējumu traukā, pieliek 1 ēdamkaroti cukura, un uzputo līdz stingrām putām.
Foto: Jolanta Makarova
4. Paņem dziļu trauku vai arī vairākus mazus trauciņus, lai jau būtu sadalīts pa porcijām.
5. Pirmajā kārtā liek samalto maizīti, tad virsū ievārījumu un tad saputoto saldo krējumu. Tad atkal maizīti, ievārījumu, saldo krējumu.
Foto: Jolanta Makarova
6. Virsū var uzlikt ogas vai augļus.
7. Liek kārtojumu ledusskapī vismaz uz pāris stundām, lai sastāvdaļas sasūcas.
Foto: Jolanta Makarova
8. Un deserts gatavs!
9. Labu apetīti!
Uz augšu