Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Gardais rupjmaizes kārtojums

Gardais rupjmaizes kārtojums

FOTO: Jolanta Makarova

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 200 g saldā krējuma
  • Pusīte rupjmaizes
  • Brūkleņu vai dzērveņu ievārījums (lai nav pārāk salds)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Rupjmaizi sadrupina mazos gabaliņos un liek cepeškrāsnī apgrauzdēties, kamēr gabaliņi paliek cieti.
    Rupjmaizi sadrupina mazos gabaliņos un liek cepeškrāsnī apgr...

    FOTO: Jolanta Makarova

  2. Kad maizīte atdzisusi, to samaļ gaļas mašīnā vai sablenderē.
    Kad maizīte atdzisusi, to samaļ gaļas mašīnā vai sablenderē.

    FOTO: Jolanta Makarova

  3. Tad ielej saldo krējumu traukā, pieliek 1 ēdamkaroti cukura, un uzputo līdz stingrām putām.
    Tad ielej saldo krējumu traukā, pieliek 1 ēdamkaroti cukura,...

    FOTO: Jolanta Makarova

  4. Paņem dziļu trauku vai arī vairākus mazus trauciņus, lai jau būtu sadalīts pa porcijām.
  5. Pirmajā kārtā liek samalto maizīti, tad virsū ievārījumu un tad saputoto saldo krējumu. Tad atkal maizīti, ievārījumu, saldo krējumu.
    Pirmajā kārtā liek samalto maizīti, tad virsū ievārījumu un...

    FOTO: Jolanta Makarova

  6. Virsū var uzlikt ogas vai augļus.
  7. Liek kārtojumu ledusskapī vismaz uz pāris stundām, lai sastāvdaļas sasūcas.
    Liek kārtojumu ledusskapī vismaz uz pāris stundām, lai sastā...

    FOTO: Jolanta Makarova

  8. Un deserts gatavs!
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas