Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Skābeņu zupa - pati, pati garšīgākā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kārtīgām porcijām
  • 100 g cūkgaļas šķiņķis
  • 3 cieti vārītas olas
  • 3 vidēji lieli kartupeļi
  • 1 burkāns
  • nelieli sīpoli
  • 150 g konservētas skābenes
  • Tējk. sāls
  • sķipsniņas ķiplokpiparu
  • šķipsniņa citronpiparu
  • šķipsnas cūkgaļas garšvielas
  • šķipsniņas ķiploksāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus un sagrieztus kartupeļus (mazos kubiņos) un burkānu (mažas plānās šķēlītēs) liek vārīties katliņā, kura tilpums ir 2l. Pieber sāli. Sagriež sīpolus plānās šķēlītēs un ber katlā. Šķiņķi sagriež kubiņos un pievieno zupai. Saber klāt pārējās garšvielas un vāra kamēr kartupēļi un burkāns ir mīksti; tad pievieno skābenes.
  2. Olas sagriež/sakapā katru atsevišķi un liek zupas šīivjos (lai katrā šķīvī būtu pa olai); pārlej ar zupu un pievieno skābo krējumu.
  3. Ja vēl klāt ir rupjmaizīte ar īst sviestiņu... mmm
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas