Skābeņu zupa - pati, pati garšīgākā

Sastāvdaļas

  • 3 kārtīgām porcijām
  • 100 g cūkgaļas šķiņķis
  • 3 cieti vārītas olas
  • 3 vidēji lieli kartupeļi
  • 1 burkāns
  • nelieli sīpoli
  • 150 g konservētas skābenes
  • Tējk. sāls
  • sķipsniņas ķiplokpiparu
  • šķipsniņa citronpiparu
  • šķipsnas cūkgaļas garšvielas
  • šķipsniņas ķiploksāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus un sagrieztus kartupeļus (mazos kubiņos) un burkānu (mažas plānās šķēlītēs) liek vārīties katliņā, kura tilpums ir 2l. Pieber sāli. Sagriež sīpolus plānās šķēlītēs un ber katlā. Šķiņķi sagriež kubiņos un pievieno zupai. Saber klāt pārējās garšvielas un vāra kamēr kartupēļi un burkāns ir mīksti; tad pievieno skābenes.
  2. Olas sagriež/sakapā katru atsevišķi un liek zupas šīivjos (lai katrā šķīvī būtu pa olai); pārlej ar zupu un pievieno skābo krējumu.
  3. Ja vēl klāt ir rupjmaizīte ar īst sviestiņu... mmm

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi